Aurinko !

17. helmikuuta 2016

Aurinko näyttäytyy jo toista päivää, ihmeiden aika ei siis ole ohi. Aurinko on kyllä piristävä tapaus sillä olen tänään jo käynyt kaupassa, trimmannut koiran, nyt kirjoittelen uutta postausta olen myös ehtinyt juomaan kahvia ja selailemaan uutta Viherpiha lehteä,  seuraavaksi aion tehdä Italian läksyt ja sitten ulkoilemaan.

 Aloin tehdä luetteloa pihani kasveista ja niitä onkin kertynyt yllättävän paljon toki joitain oli jo valmiina kun tänne muutettiin, mutta paljon olen ostanut. Nyt kun katsoo ulos ei oikein uskoisi että siellä niin paljon on kasveja. Laitan tähän pari viimevuotista kuvaa samasta kohtaa vain eri suunnasta.

Melko tyhjän näköistä 16 maaliskuuta -15

Täytettynä 14 heinäkuuta -15

Kyllä se kesä vaan on  niin parasta aikaa

 No ensi viikolla ollaankin sitten sairaalassa minulle laitetaan ensimmäinen varaosa eli tekonivel ranteeseen, sitten hommat pitääkin hoitaa jonkun aikaa vasemmalla, mitähän siitäkin tulee näin oikea kätisenä.

Mukavaa kun olen saanut lukijoita tervetuloa vaan kaikille.

Ciao !

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen piha!

  tsemppiä ja voimia tekonivelasennukseen!

  VastaaPoista
 2. Kivasti olet sommitellut kasveja ryhmään! Tervetuloa lukijakseni, postaukseni ovat olleet hieman harvassa viimeaikoina, mutta kevään myötä uskoisin saavani matskua luettavaksi tai katseltavaksi.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tuosta syksyllä muutamia kasveja tuli siirettyä uuteen penkkiin, mutta niinhän se on aina siirtoja siirtoja.

   Poista
 3. Oi miten kaunista. Ihana blogi sinulla. Jään tänne ihastelemaan.

  VastaaPoista
 4. Onpa rehevää ja kivasti sommitellut istutukset!

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan