18. huhtikuuta 2016

Kevätkuvia

Nyt on vihdoin päässyt kunnolla pihatöihin, piha on jo haravoitu ja lannoitteet levitetty, eilen satoi vettä ja sehän tuli sopivasti sulattamaan lannoitteet ja antamaan puhtia kasveille, joskus sadekin on tervetullutta.

 Suraavaksi pitää päättää mitkä ruusupensaat päätyvät (tai joutuvat) meille. Tilaa on useammallekkin ja voisihan sinne jonkun muunkin pensaan istuttaa, jonkin syksymmällä kukkivan ehkä tai.... noh ehkä se vielä selviää. 

Joitakin kuvia on tullut myös otettua. Tuoksuköynnöskuusama on jo kovassa vauhdissa Alppikärhökin on herännyt Krookukset Ensimmäinen perhonen josta sain otettua kuvanSinitiaiset ovat ilmeisesti ottaneet keittiön ikkunan edustan männyssä olevan kottaraisille tehdyn pöntön kesäkodikseen, ainakin käyvät siellä usein ja toinen käy välillä kurkistelemassa ikkunasta tai yrittääköhän sanoa et ois aika pestä ikkunat, ehkä sitten saisi parempia kuviakin.Punarintakin on myös palannut se on siitä mukava lintu että se tulee usein melko lähelle katselemaan mitä puuhailen. Kuva on kyllä melko huono.