Voi surkeus!

25. huhtikuuta 2016

Voihan kevät sentään, no lupasihan sääennuste että maa on aamulla valkoinen, mutta en oikein uskonut sen pitävän paikkaansa eihän ne silloinkaan pidä kun aurinkoista lupaavat.  Aamulla näkymä oli kuitenkin tämä jos nyt olisi joulu tulossa niin olisin tyytyväinen, mutta nyt ei oikein nappaa.Parempia kelejä odotellessa hyvää vappuviikkoa kaikille.


7 kommenttia:

 1. Voi kurja! Toivottavasti tuo sulaa pian.

  VastaaPoista
 2. Kevät lannoitteita taivaalta satanut hieman reippaammin sinne. Toivottavasti ei kovia pakkasia tule enää ja toivottavasti ei lumi ole saanut suuria vahinkoja puutarhassasi aikaan.

  VastaaPoista
 3. Kevät lannoitteita taivaalta satanut hieman reippaammin sinne. Toivottavasti ei kovia pakkasia tule enää ja toivottavasti ei lumi ole saanut suuria vahinkoja puutarhassasi aikaan.

  VastaaPoista
 4. On ollu todella taas vaihteleva kevät. Välillä harppoo pitkin askelin eteenpäin ja sitten taas yksi askel taakse. Eiköhän se tästä vielä iloksi muutu =D.

  VastaaPoista
 5. Meillä oli illalla ja vielä yölläkin tuon näköistä, mutta tämä päivä on vienyt lumet mennessään. Toivottavasti niin on käynyt teilläkin.

  VastaaPoista
 6. No, huh! Ei toivottu näky ollenkaan.

  VastaaPoista
 7. Voi moro mikä näkymä! Aurinkoa odotellessa, toivottavasti se ilmestyy pian.

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan