31. toukokuuta 2016

Helteinen toukokuu

Se on sitten toukokuu kohta ohi ja onkin ollut lämmintä, nytkin mittari näyttää 28.4 eipä ne toukokuut aina näin lämpimiä ole  olleet. En ole erityisemmin kovan helteen ystävä semmonen 20- 22 olisi ihan sopiva, mutta en valita ties vaikka  alkais sadekausi kun oikeen valittaa.

Puutarhassa on puhjennut kukkaan taas uusia kukkia.Pioni Elisabeth chan  ilahduttaa yhdellä kukalla istutettu 2015Kurjenpolvi Elke  on tämän kevään hankintaKellukka Tai mai on jo muutamia vuosia vanha


Japaninakileija jos oikein muistan


Tulikellukka on pirteän oranssi


Iirikset  olivat täällä jo kun tänne tulimme taitavat olla Siperian kurjenmiekkoja, mutta Iiris on helppo muistaa


Juhannuspioni aloittelee (ainakin luulen sen olevan Juhannuspioni) tämä oli myös täällä kun tulimme eli on jo vanhaVuorikaunokkia olen pari vuotta sitten istuttanut

Sitten on vielä yksi kukkija josta en niin välitä koska sen siitepölyä on ihan valtavasti, se on mänty, meillä on itsellä yksi mänty mutta naapureilla niitä on paljon onneksi näillä helteillä kukinta on pian ohi, ainakin toivon niin. 

Mies lähti veljensä kanssa veneilemään ja me jäätiin Roopen kanssa kotiin se ei ole kovin innokas veneilijä johtuukohan siitä, että ihan ensimmäisellä reisulla se putosi veteen kun oltiin jo liikkeellä Roopella kun on tapana juosta ympäri veneen laitoja, onneksi sillä oli pelastusliivit ja niissä selässä kahva niin saatiin se nostettua ylös.


Laitan tähän loppuun viimekesäisen kännykkäkuvan Roopesta se tykkää istua kannella tähystämässä


Tämä postaus on taas tabletilla kirjoitettu joten kuvat ja teksti voi olla miten sattuu, mutta kun en jaksanut mennä koneelle. 

Hyvää kesäkuun alkua kaikille.