Sadepäivät

14. toukokuuta 2016

Ulkona on käynnissä tehokastelu vettä tulee välillä reilusti ja huomenna ehkä vielä enemmän, mutta hyvää se tekee en valita ainakaan tällä kertaa. Nappasin aamulla kuvan sateisesta pihasta, vihreää on ja kastanjassakin on jo pienet lehdet.Narsissit ja tulppaanit kukkivat, onneksi sää vähän viilenee niin ehkä ne jaksavat kukkia vähän pidempään
Omenapuussa on jo isoja nuppujaTokmannilta löysin aika ihanan pelargonin sillä vaan ei ollut nimeä, mutta  kaunis se kuitenkin on.


Viikolla Turussa käydessä olin aurajokirannassa kuvaamassa kirsikankukkia, mutta onhan meillä täällä Paraisillakin pienet kirsikkapuut keskuspuistossa.Vielä yksi kuva kylpevästä varpusesta, sillä on varmaan kylpyneuroosi tai sitten se on vaan tosi siisti tai jos sillä onkin kirppuja :)
Mukavaa viikonvaihdetta kaikille!

5 kommenttia:

 1. Oranssit ja lilat tulppaanit näyttävät oikein hyvältä rinnakkain. :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kedvätkukkia. Teillä on niin kaunis pihapiiri. - Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Tämä on varmastikin kauneinta aikaa vuodesta ja sade vain parantaa näkymiä. Miten valtavasti eri vihreän sävyjä luonnosta nyt löytyykään.
  Meillä osa tulppaaneista on vielä täysin nupulla. Varmasti tämä sade tekee niillekin hyvää ja kuten sanoit, viileys pidentää kukintaa.

  VastaaPoista
 4. Kaunista kukintaa ja omenapuun nuput näyttävät todella lupaavilta.

  VastaaPoista
 5. Upeaita kukkia ja kuvia!

  varpuset kylpevät paljon, ne pitävät tarkaan huolta höyhenpuvustaan

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan