Sukkia ja kukkia

27. elokuuta 2016

Puutarhan hoidon ohella on tullut neulottua muutama pari villasukkia. En oikeastaan osaa ollakkaan jos ei käsillä ole jotain tekemistä, varsinkin iltaisin on mukava tehdä jotain samalla kun katselee tv.tä

Olen nyt ihastunut Niina Laitisen ohjeisiin joissa on pitsiä ja palmikkoa, mutta myös ihan perusmallia raitaa ja yksiväristä ihan omaa mallistoa olen tehnyt.


Puutarhassa ei nyt ole paljon uusia kukkijoita konnanyrtti taitaa olla uusin.


Syysleimuista tummempi kukkii ja vaaleampi on jo kuihtunut. Onhan tuolla syysasteriakin mutta ne ovat vähän heikossa hapessa.


Syyslannos on jo levitetty ja kohta pitää aloitta uuden pionipenkin teko muutamia pioneja on tulossa. Nyt kun mies on enimmäkseen leikannut nurmikkoa alkaa hänkin olla sitä mieltä, että siitä on päästävä eroon.

Kuuntelin ihmeissäni kun hän suunnitteli mihin tulee lisää ruusupensaita ja miten tuo saa levitä tuohon suuntaan ja tuo tuonne, alan varmaan onnistua käännytyksessä.

Aurinkoisempaa elokuun loppua kaikille.

8 kommenttia:

  1. Onpa kauniita sukkia. Ihailen niin ihmisiä, jotka osaavat neuloa, kun itse olen ihan tumpelo siinä hommassa. Kaunista kukintaa vielä elokuun loppuvaiheessa. Oletko huomannut, että blogissani on kolmen puutarhakirjan arvonta?

    VastaaPoista
  2. Ihana valikoima toinen toistaan kauniimpia sukkia. Ei noissa kukissakaan mitään vikaa ole.

    VastaaPoista
  3. Upeita sukkia olet kutonut. Minäkin olen tykästynyt pitsi ja palmikkosukkiin.

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan