Elokuun 2016 kuvia

18. tammikuuta 2017

Elokuussa alkoi kukkia taas uusia kasveja,  muuten elokuu on aikalailla samankaltainen kuin heinäkuu.

 Alkaahan elokuussa olla jo vähän luopumisen tuntua kun syksy kuitenkin on tulossa.

No onhan se vielä aika kesäinen kuukausi.

VäriminttuDaalia teki lisää kukkiaTämä on iloisen värikäs daaliaSalkoruusuKonnanyrtti on voimakas kasvuinen ja leviää. Siirsin sen toiseen paikkaanKultapallo on niin korkea ettei se pysy pystyssä ilman tukea. Pitää kokeilla sitä leikkausta silloin kasvun alkuvaiheessa jos se toimisi.Kellohyasintti jatkoi kukintaansa.Ensimmäiset syysleimut aloittivat.Myös kallionauhus alkoi kukkia, sekin on hyvä perhoskasvi.Kärhö Hagley hybrid teki muutaman kukan, se ei ollut ollenkaan niin komea kuin edellisellä kerralla.Hämykuunliljat kukkivat. Syksyllä jaoin nuo kun olivat jo niin suuria.TädykkeitäKannat eivät taaskaan ehtineet kukkia, taidan laittaa noihin ruukkuihin ensi kesänä Daalioita.Alppikärhö teki muutaman kukan vielä syksyllä.Reunuspäivänkakkara
Punalehtiruusun marjatVille se vaan jaksoi ilahduttaaKehäkukkiaSamettiruusujaAntonovka puu teki taas paljon omeniaOmenapiirakkaa tuli tehtyä monta kertaa, tein jopa vaniljakastikkeen itse. Hyvää oli.
5 kommenttia:

 1. Kyllä elokuu on sitten ihanaa aikaa, värit ovat voimakkaita ja kauniita! Upeita kukkakuvia ja pehmeää valoa! Upea tuo konnanyrtti ja viime kesän rakkauteni - värimintut!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat! Ensi kesänä ajattelin lisätä Dahlioiden määrää :)

  VastaaPoista
 3. Hauska nappimainen daalia ja herkullisen värinen tädyke.
  Tällaisia kuvia katsellessa tuntuu hyvältä, että kaikki tuo kauneus on edessä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kattaus elokuisen puutarhan kukinnasta ja tunnelmista.

  VastaaPoista
 5. Elokuussakin riittää vielä värejä ja paljon antia puutarhassa. Daalia oli kaunis, mutta salkoruusun voittanutta ei ole.

  Konnanyrtti olikin minulle ihan uppo-outo tapaus, erikoisen näköinenkin kyllä.

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan