Marras-joulukuun 2016 kuvia

27. tammikuuta 2017


Marras ja joulukuun kuvat voi yhdistää, koska kuvia ei paljon ole.
Tähän aikaan alkaa jo kevään odotus.
Kuvat eivät ole aikajärjestyksessä, mutta laitoin niihin päivämäärät
Kallionauhusten siemenkodat jätin talventörrötäjiksi. 
28. MarraskuutaNämä ovat samoja, mutta myöhemmin kuvattu.
12. Joulukuuta4. Marraskuuta saatiin vähän lunta, mutta se kyllä suli pois aika nopeasti.5. Marraskuuta löysin vielä kauniin huurteisen ruusunTalvella Roope joutuu yhä useammin kuvaus kohteeksi, se vaan ei siitä oikein tykkää. 
20. MarraskuutaHuurrekuvia,  kun luntakaan ei ollut.
12. Joulukuuta


12. Joulukuuta


12. Joulukuuta12. Joulukuuta12. Joulukuuta4. MarraskuutaLopuksi joulukukat. Parin euron joulutähden onnistuin tappamaan aika nopeasti.Amaryllis on aina kaunisKovin oli vihreää joulupäivänä.
25. Joulukuuta

6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia vuoden loppupuolelta. Todella ihana Roope.

  VastaaPoista
 2. Tein juuri postauksen tammikuun harmaasta ja kuuraisesta luonnosta, joten samankaltaiselta näyttää marras-joulukuu. Kauniita kuurakuvia kun olet saanut auringon mukaan. Kävin vilkuilemassa muihinkin postauksiisi, ja upealta näyttää puutarhasi kesä, hevoskastanja on kyllä muhkea! Minulla myös kastanja pihalla, ei vielä kuki, ja pelkään pahoin, ettei mahdu kasvamaan täyteen mittaansa pikkupihallani. Liityinpä samalla lukijaksesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa kun liityit lukijakseni. Täälläkin on nyt tosi harmaa keli ja ne vähäisetkin lumet sulavat kovaa vauhtia.

   Poista
 3. Huurrekuvat ovat ihania, talvellakin on paljon kaunista! Minulla on sinulle blogissani tunnustus ja haaste, jos ehdit, käy kurkkaamassa. Ihanaa puutarhavuotta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hienot kuvat! Joulupäivän kuva näyttää niin keväiseltä:)

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan