21. tammikuuta 2017

Syyskuun 2016 kuvia

Syyskuussa alkaa jo olla viileitä kasteisia aamuja. Sumuisia aamuja, mutta kuitenkin tuli usein aurinkoinen päivä, silloin on lähdettävä kuvaamaan sumuista merta.
Syysasterit ovat kukinta vuorossaNämä kukkivat ihan talven tuloon asti.Echinacea Harvest Moon
Tällä nimellä ostin paketin, kuva on kuitenkin eri näköinen ja sen sanottiin olevan korkeudeltaan 50cm, nämä kukat ovat kuitenkin melkein kahdessa metrissä. Todella tanakka vartinen kasvi.LumikärhöMantsurian kärhö kukki runsaasti ja siemenkotia on tietysti myös paljon.Taitaa olla Alppikärhön siemenkota.Hansaruusun marjatKeväällä istutettu Henry Hudson ruusu kukki vielä myöhään syksyllä. Toivotaan että se selviää talvesta, sehän on vasta keväällä istutettu.KomeamaksaruohoSamettiruusuja, ovat peittäneet allensa kaikenlaista.Tämäkin hauskan näköinen daalia ehti kuin ehtikin kukkia.Kiinan keltakärhöSyksyinen sekamelskaPensashanhikit ovat meidän ensimmäisiä hankintojamme ja vielä jaksavat.Kurjenpolvi, vain yksi kolmesta selvisi viime talvesta.Sumuinen aamuHelmipihlajan kauniit marjat
Pergolan Villiviini pääsi nyt oikeuksiinsa, kun otettiin kaiken valtaava Humala pois.Syyskuussa kävin Italiassa, tykkään katsella pilviä koneesta.Pihalla ei ole vaahteraa, mutta koiralenkillä niitä voi ihailla.
Ruska oli tänä syksynä erityisen kaunis ja pitkä.