Vihdoinkin kesäkelit

22. toukokuuta 2017


Vihdoinkin oli oikein ihana kesäinen viikonloppu ja kuten arvasin niin luonto suorastaan räjähti kasvuun. Enää ei tarvitse ihmetellä jonkin kasvin luona, että onkohan talvi vienyt sen, vaan oikeastaan kaikki ovat selvinneet.

Mutta nuo yöpakkaset joita oli vähän aikaa sitten vähän kaltoin kohtelivat kotkansiipi saniaisia, mutta onneksi kaikki eivät menneet.

Tänään leikattiin nurmikko ensimmäistä kertaa ja kesäkukkia olen istutellut ja tehnyt  kaikkea muuta mukavaa kesäpuuhaa. On se vaan ihanaa kun kesä on taas tullut.Tulppaanien värikirjoa

Kompostin lämpimällä seinustalla omenankukat kohta avautuvat.
Kastanja on taas täynnä kukkanuppujaEnää ei tarvitse ihmetellä vihertääkö koivut joPelargonit ovat jo kasvarissa ja Ade's elf tähtipelargoni kukkii kauniisti.Tähtipelargoni Fireworks scarletRinteesä kukkii jo vaikka mitä.Ihanasti tuoksuva neilikka.


Eivät onnistuneet peurat syömään kaikkia tulppaaneja, kyllä kannatti suojata ne.Nautinnollisia pihapuuhasteluja kaikille.

6 kommenttia:

 1. Oi, sinulla on tulppaanit jo iloisessa kukassa. Ja omenakin kohta aloittaa. On tämä lämpö niin ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Omenankukkaset nupuillaan, en ole edes katsonut, tuleeko meille kukkia omenapuihin, ovat vielä niin pieninä silmuina. Sinulla on ihana rinne, jossa näyttää olevan upeasti väriä!

  VastaaPoista
 3. Kaunista on ja niin kesäistä. Meilläkin tulppaanit ovat juuri avautumassa. Rinteessä on niin kaunista kukintaa. - Aurinkoista helatorstain odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihana rinne sinulla on. Minulla on mökillä myös rinnettä. Olen yrittänyt sinne jo istuttaa kukkien alkuja. Mutta kun alaa on paljon, niin en ole kerinnyt kaikkia vielä saada valmiiksi.

  VastaaPoista
 5. ihania värejä ja tunnelmia!

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan