Ruusuja ja muitakin kukkia

20. heinäkuuta 2017

Heinäkuu on loppusuoralla ja osa ruusuistani on jo kukkinut. Pensasruusut ovat vasta toista kesää, niinpä ne ovat aika heiveröisiä ja jouduin tuon Iitin tiltun tukemaan ettei se nyt ihan maan myötäisesti kasva.

 Onneksi on muitakin kukkia ja kun toiset lopettavat niin toiset alkavat. Liekö näiden viileiden säiden ansiota, että muutama pionikin vielä kukkii, Festiva maximassakin on vielä paljon nuppuja.

Daaliat ja liljat ovat jo aloittamassa kukintaa, mutta kärhöt eivät ole ollenkaan niin innokkaita kuin olivat viime kesänä. Toivotaan että loppukesä olisi hiukkasen lämpöisempi, nytkin täällä on vain reilu 17 astetta ja kovin tuulistakin on ollut.
Köynnös ruusu Camelot on kivasti kasvanut myös terassin kaiteen sisäpuolelleTämä lienee köynnös ruusu  Santana sen samettisen tumma väri ei vaan oikein kuvassa toistuIitin tiltuNeilikkaruusu


Lykkefund hunajaruusu on nyt toista kesää ja kukkii todella runsaastiValamon ruusu on ehkä liian varjossa se saa oikeastaan vain aamuisin aurinkoa. Nuo viereiset saniaiset ovat kasvaneet ihan hirmu korkeiksi tänä vuonna


Myös Hansa ruusut ovat voimissaan tänä vuonnaTämän ruusun ostin messuilta tänä keväänä ja se on vain 30 senttiä korkea, mutta kukkii jo runsaasti ja niin kauniisti
Morden Centennial


Henry hudson kukki runsaasti


Keijun ruusu


Punalehti ruusu on kasvanut melkoisesti pystyn seisomaan tuolla alla


Teresan ruusu


Kirjoapteekkarin ruusuVielä yksi viime syksynä istuttamani pioni kukki yhdellä kukalla 
Garden Treasure


Dahlia Creme de cassis


Huono kuva, mutta jasmike pensaat kukkivat runsaasti


Yksi ainoa varjolilja kukkii tänäkin kesänäYhtenä äitienpäivänä saamani liljatTämä dahlia jäi nyt vähän muiden taakse koska viime vuonna se oli niin korkea, ja siksi istutin se vähän taaemmas ja nyt se on tosi matala.


Muutamat liljatkin ovat jo alkaneet kukkia
Palava rakkaus


Tämän pystymallisen riippapelargonin ostin honkkarista ja luulin sen jo kuolevan ja aioin heittää pois, vaan nyt se kukkii iloisestiHeipä hei taas seuraavaan kertaan.

Armi


CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan