Heissulivei vaan kaikille!

8. helmikuuta 2018

Täällä sitä ollaan edelleen puoli nukuksissa vaikka niin lupasin alkaa heräilemään. En ole kuitenkaan ihan toimettomana ollut,  olen esim. tilannut siemeniä. En nyt viitsi edes alkaa muistelemaan lupasinko jotain viime keväänä kaikkien taimipurkkien keskellä, että en muka enää siemeniä hommaisi.


On esi kasvatettavaa ja suora kylvettävää. Tuota liilaa kiinankaalta kehuivat helpoksi ja onhan siinä tuota trendiväriä ja kivan näköistä se on, toivottavasti onnistuu.


Joitain on kylvettävä jo nyt kuten pelargonit ja latva-artisokka sekä pikkupetunia.Täällä on tällä kertaa taas lunta onneksi sitä tuli ennen pakkasia.Kerran oli jo näin keväistä. Isäntäkin innostui tuulettamaan venettä. Muistaakseni oli +6 astetta ja aurinkoa ihana keväinen sää. Joo, vene on taas takaisin autotallissa.Ystävänpäiväsukka kal se tuli valmiiksi tänään.Taito-lehden yhteiskirjonta alkoi myös tosin seuraava ohje tulee vasta maaliskuussa ja valmista pitäisi olla vuoden lopulla. Joten ei kiirettä, mutta oli hauskaa taas pitkästä aikaa kirjoa.

Tällaista tänne kuuluu kevättä kovasti odotellaan, mutta sitä ei voi kiirehtiä vaikka haluaisikin sitten on vaan kestettävä.  En ole siis yhtään talvi ihminen vaikka olenkin tammikuussa syntynyt.


Mukavaa helmikuuta kaikille.

5 kommenttia:

 1. Täällä myös kevättä odotellaan kovasti. Kivoja siemeniä olet tilaillut <3

  VastaaPoista
 2. Kauniita käsitöitä ja niin lupaavia siemenpusseja.

  VastaaPoista
 3. kevättä odotellaan jo täälläkin:)

  VastaaPoista
 4. Hienot siemenet ja mitä siitä kirjonta työstä tulee. Näyttää jo kesäisen pirteiltä ainakin alku

  VastaaPoista
 5. Siementen ostamista ei vaan voi välttää, vaikka kuinka vannoisi edellisvuoden mönkään menneiden kasvatuksien ja sateisen kesän liottamien kukkasten jälkeen. uusi siemenpussi antaa uuden mahdollisuuden:)

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan